Isolatieglas

Isolatieglas kopen in regio Den Bosch, Cuijk en Heesch

Isolerend dubbel glas van Langenhuizen is de meest eenvoudige uitvoering van Isolatieglas. Deze constructie is opgebouwd uit twee of drie glasbladen die door een afstandshouder uit elkaar worden gehouden waardoor een tussenruimte (spouw) ontstaat. De spouw is gevuld met droge lucht en de randen van het isolatieglas zijn door een speciale kit luchtdicht afgesloten. De droge lucht tussen de ruiten zorgt ervoor dat er minder warmte of kou wordt doorgegeven en isoleert tot 2 maal beter dan enkel glas.

HR++ isolatieglas voor een nog betere isolatie

Bij Langenhuizen in de regio Den Bosch kunt u ook terecht voor HR++ glas. HR++ isolatieglas (Hoog Rendement) is dubbel glas met een veel hogere warmte-isolatie dan gewoon dubbel glas. Dit komt door een dunne metaalcoating die is aangebracht op één zijde van het glas (in de spouw). Bij HR++ isolatieglas is de spouw daarbij gevuld met een speciaal (inert) gas wat de warmte en kou nog slechter doorgeeft dan droge lucht. Mede hierdoor isoleert HR++ glas tot 5 maal beter dan enkel glas. Daarbij kan HR++ isolatieglas ook worden voorzien van andere eigenschappen zoals; zonwering, geluidwering, inbraakwering, brandwering, voorkomen van letsel bij breuk en zelfs zelfreiniging. Elk huis in Cuijk, Heesch en Den Bosch verdient HR++ glas van Langenhuizen.

Ruiten vervangen met HR++ isolatieglas in regio Cuijk en Heesch

De 24 uurs glasservice van Langenhuizen is dag en nacht bereikbaar om uw isolatieglas ramen te vervangen bij schade. Voor zowel het dubbel glas als het HR++ glas van Langenhuizen geldt dat uw nieuw isolatieglas gewoon in de bestaande kozijnen geplaatst kan worden. Als u uw enkel glas wilt laten vervangen door HR++ isolatieglas levert u dat vele voordelen op als besparing op uw stookkosten. Zo kunt u in een gemiddelde woning ongeveer 650 m3 gas per jaar (ong. € 435,-) besparen. U kunt in sommige gemeenten zelfs subsidie krijgen op dubbel glas en HR++ ramen, dit is afhankelijk van de ligging van uw woning. Als u last heeft van geluidsoverlast door weg-, treinverkeer of industrie dan kan HR++ isolatieglas uitkomst bieden. Bij uw gemeente kunt u informeren wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn. Is uw ruit stuk of wilt u uw enkel glas laten vervangen door HR++ isolatieglas bel dan 0412 – 45 24 44 voor Langenhuizen glasservice Heesch en als u in Cuijk woont belt u met 0485 – 35 07 50. Wilt u meer informatie over isolatieglas en de mogelijkheden die het biedt of heeft u een andere vraag? U kunt altijd een bezoek brengen aan de showroom in Heesch of Cuijk, of u kunt direct een afspraak maken. Dit kan ook bij u op lokatie. Woont u in Den Bosch, geen enkel probleem wij komen graag bij u langs.

Wilt u direct meer informatie over isolatieglas?