Langenhuizen Glasservice BV

Hardglas montage

Langenhuizen Glasservice is uw specialist in hardglas en de montage ervan. Dit glas is ideaal voor douchewanden, glazen deuren en gevelbeglazing. Dit materiaal kan tegen een stootje en is veiliger dan gewoon glas. In onze showroom ontdekt u alle toepassingsmogelijkheden van gehard glas voor uw woning. Wij helpen u graag verder met het gepaste advies.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Misschien vindt u dit ook interessant 

Wij zorgen voor uw hardglas en de montage

Wilt u gehard glas kopen? Dat is een uitstekende keuze! Deze glassoort is immers sterker en veiliger dan gewoon glas en wordt gebruikt voor tal van toepassingen. Hardglas wordt gehard door het glas te verhitten en daarna snel af te koelen. Er zijn meerdere soorten glas die u kunt kopen en die gehard kunnen worden zoals bijvoorbeeld figuurglas. Ook is het mogelijk het glas van een kleur te voorzien en is het mogelijk om een print te gebruiken of het glas te zandstralen.

Montage van uw douchewand in gehard glas

Hardglas is het perfecte materiaal voor uw douchewand. U kunt bij ons terecht voor de montage van uw hardglas douchewand. Hierbij komen we altijd ter plaatse om met u de keuze en bevestigingswijze te bespreken. In onze showroom vindt u heel wat voorbeeldmodellen, zodat u inspiratie opdoet voor uw eigen badkamer.

Wenst u een deur uit gehard glas te kopen?

Dan is Langenhuizen Glasservice uw specialist! Onze hardglazen deuren hebben een stijlvolle uitstraling en zijn geschikt voor elk project. Deze deuren zijn verkrijgbaar in blank glas, satijnglas of matglas en gekleurd glas. Keuze te over, dus! De montage van uw deuren uit gehard glas gebeurt altijd op maat. U kiest dus zelf de kleur, dikte en grootte.

Ontdek onze expertise in onze showroom

Wilt u gehard glas kopen? Langenhuizen Glasservice kent de vele toepassingen van gehard glas en zorgt voor de montage bij u thuis. U vraagt advies aan onze specialist in de showroom in Heesch of u maakt een afspraak met ons bij u thuis. Bel voor meer informatie naar 0412 – 45 24 44.