Glazen douchewanden

Douchewand van glas op maat kopen in de regio Den Bosch

Langenhuizen Glas levert douchewanden op iedere gewenste maat. De glazen douchewanden zijn te leveren in verschillende diktes, ontwerpen, afwerkingen en bevestigingssystemen.

Veiligheid douche van glas

Onze glazen douchewanden worden volgens de laatste richtlijnen en veiligheidseisen gemaakt. Wij adviseren u graag over de juiste materiaalkeuze, want dit is belangrijk voor het voorkomen van mogelijke verwondingen. Het glas voor uw douche wordt gemaakt van thermisch gehard glas. Dit glas valt in duizenden stukjes uiteen wanneer het kapot gaat. Dit in tegenstelling tot normaal glas dat in vele scherpe scherven en kanten uiteenvalt bij breuk.

Bevestiging van douchewand van glas

Glazen douchewanden kunnen op vele manieren worden bevestigd. Uw situatie; nisdouche, inloopdouche, vierkante cabine of kwartronde cabine bepaalt welke mogelijkheden er uiteindelijk zijn. Bij een inloopdouche wordt over het algemeen de glazen douchewand met één of meerdere stabilisatiesteunen aan de wand gemonteerd. Bij een nisdouche kan de glazen douchewand van glas aan de nis worden bevestigd met (verchroomde) hoeksteunen en geleiders.

Douchewanden op maat

Omdat de gewenste stijl en de ruimtelijke toepassingen per situatie anders is leveren wij uw glazen douche wand ook op maat. De douchewanden worden gemaakt in iedere gewenste breedte of hoogte, met een schuine zijdes, gestraald, afwerking in verstek of met exclusieve bevestingsmaterialen. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van uitvoeringen en bevestigingsmaterialen. Kom daarom langs en laat u verrassen of maak direct een afspraak op lokatie.

Wilt u direct meer informatie over glazen douchewanden?