Glazen douchewand op maat

Glazen douchewand op maat

Bij Langenhuizen Glasservice kunt u een glazen douchewand of douchescherm op maat laten maken in heel Noord-Brabant. Het glas is beschikbaar in verschillende diktes, ontwerpen, afwerkingen en bevestigingssystemen. Naast de plaatsing zorgen we ook voor gepaste advies. Ontdek snel de douchewand die bij u past.

N

Veilig

N

Op maat

N

Exclusieve materialen

Misschien vindt u dit ook interessant 

Langenhuizen Glasservice levert uw glazen douchewand op maat

Uw nieuwe douchewand moet uiteraard passen binnen het interieur van uw badkamer. Daarom kunt u bij Langenhuizen Glasservice een douchescherm op maat laten maken. U kiest hierbij zelf de afwerking en de bevestigingsmaterialen. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom in Heesch of maak meteen een afspraak op locatie.

Bevestigingssystemen voor uw perfecte douchescherm

Uw glazen douchewand op maat kan op verschillende manieren bevestigd worden en de bevestigingswijze is afhankelijk van uw soort douche. Bij een inloopdouche gebruiken de plaatsers een of meerdere stabilisatiesteunen, die ze aan de wand monteren. Bij een nisdouche bevestigen de monteurs de glazen douchewand op maat aan de nis met hoeksteunen en geleiders.

Het juiste advies voor een veilig resultaat

Wanneer u ervoor kiest om een douchescherm op maat te laten maken, is veiligheid erg belangrijk. Onze glazen douchewanden op maat voldoen dan ook aan de laatste veiligheidseisen. Zo wordt uw douchewand vervaardigd uit thermisch gehard glas. Hardglas wordt gehard door het glas te verhitten en daarna snel af te koelen. Hierdoor is het wel zeven keer sterker dan floatglas.

Vraag een offerte aan voor uw douchewand

Wilt u een douchescherm of glazen douchewand op maat laten maken? Maak een afspraak met ons en vraag uw offerte aan. Voor meer informatie belt u naar 0412 – 45 24 44.