Hardglas

Hardglas kopen in de regio Den Bosch

Als u op zoek bent naar hardglas van hoge kwaliteit dan moet u bij Langenhuizen gevestigd in Heesch en Cuijk zijn. Voor glazen deuren, gevel beglazing, badkamer elementen van glas en de toepassing van glas voor meubelen wordt gebruik gemaakt van hardglas. Deze glassoort is namelijk veel sterker en veiliger dan gewoon glas.

Hoe wordt hardglas gemaakt?

Hardglas wordt gehard door het glas te verhitten en daarna snel af te koelen. Door dit proces is hardglas tot wel 7 keer sterker dan normaal floatglas. Er zijn meerdere soorten glas die gehard kunnen worden zoals bijvoorbeeld figuurglas. Ook is het mogelijk het glas van een kleur te voorzien. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden zoals hardglas zandstralen of het toepassen van een print. Voor meer informatie over de mogelijkheden van hardglas kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Maak een afspraak of bezoek de showroom

Al vele jaren levert en plaatst Langenhuizen hardglas. Wij kennen dus alle toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van gehard glas. Wilt u meer informatie over hardglas of heeft u een vraag? U kunt altijd een bezoek brengen aan de showroom in Heesch of Cuijk. Of maak direct een afspraak op lokatie.

Wilt u direct meer informatie over hardglas?