Glas schadeherstel

Glaszetter nodig in omgeving Den Bosch - Heesch?

Glaszetter is een ambacht wat uiterst zorgvuldig en nauwkeurig uitgevoerd dient te worden en waarbij specialistisch gereedschap nodig is. Als ervaren glaszetter in regio Den Bosch - Heesch weten wij als geen ander waar we op moeten letten bij het zetten van nieuw glas. Ook kunnen we u adviseren over welke soorten glas te plaatsen in uiteenlopende situaties. Als glaszetter hebben we ervaring met het plaatsen van alle glassoorten in Den Bosch - Heesch en omgeving.

Glaszetter inschakelen bij glasschade in Den Bosch - Heesch

Glasschade komt altijd ongelegen en u wilt dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk hersteld zien. Woont u in Den Bosch - Heesch en zoekt u een glaszetter? Bel dan 0412 - 45 24 44 om een afspraak te maken met Langenhuizen glasservice. Onze 24 uurs glasservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor het herstellen van glasschade in Den Bosch - Heesch.

Glaszetter in Den Bosch - Heesch nodig?

Wilt u een glaszetter inschakelen in Den Bosch - Heesch of heeft u een andere vraag? Bel dan 0412 - 45 24 44 voor Langenhuizen glasservice Heesch. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Heesch of Cuijk. Maak een afspraak in de showroom of bij u op locatie. Direct een afspraak maken.


Heesch

Voorste groes 3,
5384 VJ Heesch
0412 - 45 24 44

Cuijk

5430 AD Cuijk
0485 - 35 07 50

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign